Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija

Navigointivalikko

Uutinen

Muuttoaalto etenee KYSissä - A2-osan peruskorjatut tilat luovutetaan käyttäjille maaliskuussa

11.1.2022
A-rakennusosan 2. kerroksen peruskorjauksessa olevat tilat valmistuvat helmikuun loppuun mennessä. Vajaan kahden kuukauden päästä rakennustyömaa luovuttaa tilat kysiläisten käyttöön.  Aivan heti luovutuksen jälkeen ei tiloihin kuitenkaan päästä muuttamaan, vaan tilat varustellaan ensin...
Lue lisää
11.1.2022 Uutinen

Muuttoaalto etenee KYSissä - A2-osan peruskorjatut tilat luovutetaan käyttäjille maaliskuussa

A-rakennusosan 2. kerroksen peruskorjauksessa olevat tilat valmistuvat helmikuun loppuun mennessä. Vajaan kahden kuukauden päästä rakennustyömaa luovuttaa tilat kysiläisten käyttöön. 

Aivan heti luovutuksen jälkeen ei tiloihin kuitenkaan päästä muuttamaan, vaan tilat varustellaan ensin käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Ennen muuttoa tiloihin asennetaan irtokalusteet ja tarvittavat laitteet sekä suoritetaan testauksia. Tiloissa suoritetaan myös muita viranomaisen edellyttämiä toimia. 

Työmaalla työvaiheet ovat jo hyvin pitkällä. Lattiat ovat valmiit ja kiintokalusteet paikoillaan. Tekniikkapuolella kaapeloidaan, asennetaan valaisimia ja sähkökalusteita. Irtokalusteiden, esimerkiksi työ- ja asiakastuolien hankinnat on käyty läpi tilojen käyttäjien kanssa. 

 - Aikataulussa edetään ja muuttoja jo suunnitellaan muuttavissa yksiköissä, kertoo suunnittelukoordinaattori Jukka Paappanen. 

Kuva 1. Avaran käytävätilan ikkunat tuovat päivänvaloa peruskorjattuihin tiloihin. 

Käyttäjät tutustuvat uusiin tiloihinsa

Henkilökunnan käyttäjävierailut työmaalla käynnistyivät joulukuussa 2021. Vierailut jatkuvat tammikuussa suunnittelukoordinaattori Jukka Paappasen, rakennuttaja Reino Pyyn, rakennusmestari Marko Antikaisen ja Rakennusliike Konttisen edustajan, työmaapäällikkö Mikko Pantsun vetäminä. 

Tilojen tulevat käyttäjät ovat ihastelleet uusia tilojaan. Erityisesti avarat käytävätilat ovat tuoneet kiitosta. 

 - Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä näkemäänsä ja odottavat innokkaana muuttoa, toteaa suunnittelukoordinaattori Jukka Paappanen. 

Käyttäjät muuttavat uusiin tiloihinsa A-rakennusosan 2. kerrokseen maalis-toukokuussa. 


Kuva 2. Yhteisessä taukotilassa kiinteät kalusteet on jo asennettu. 

Kuva 3. Osastonsihteerien tuleva työtila odottaa vielä viimeistelyä ja kalusteita. 

Kaikki ajankohtaiset